Pocela akcija "Svi za Tustu"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Humanitarna akcija "Svi za Tustu", kojom želimo prikupiti novac za našeg sugradanina, pjevaca KUD Idijota koji je obolio od karcinoma grla i pluca, pocela je danas, a svi koji žele pomoci Tusti mogu to uciniti simbolicnom uplatom na žiro racun u OTP banci, broj 3111403278, na ime Branko Crnac i uz naznaku "Svi za Tustu".

Veliki humanitarni koncert na kojem ce nastupati mnoštvo bendova održat ce se u petak 3. veljace u klubu Uljanik, a cijena ulaznice bit ce 40 kuna, rekla je organizatorica akcije Danijela ?ordevic na konferenciji za novinare u srijedu u Uljaniku. Uz nju su bili i suorganizator Zoran ?ordevic te pokretac akcije Igor Stankovic.



- Buduci da znam kako je ta situacija financijski iscrpljujuca, htio sam pomoci Tusti ne bi li se barem s te strane osjecao siguran. Zato sam se i obratio Danijeli i ?oletu da zajedno pokrenemo akciju za Tustu, rekao je Stankovic.

Danijela ?ordevic pojasnila je da su Branko i supruga uz dozvolu lijecnika pronašli lijek i terapiju koji mu pomažu, ali su skupi.

- Radi se o terapiji bijelom imelom, a Branku je potrebno i puno novca za oporavak od kemoterapija, koje su mu narušile imunitet. S obzirom na to da te situacije HZZO ne pokriva, treba mu sva naša pomoc. Lijekovi za vracanje imuniteta su skupi, a Branku mjesecno na sve to odlazi oko šest tisuca kuna, rekla je ?ordevic.

Zasad još nije poznata potpuna lista izvodaca na humanitarnom koncertu, a svoje su sudjelovanje potvrdili Hladno pivo, Psihomodo Pop, Pokret otpora, Reanimacija, Tito's Boys, Macola band i KUD Idijoti. Posebni gosti bit ce voditelj Robert Zuber, boksac Stipe Drviš i pulski gradonacelnik Boris Miletic.


Podijeli: Facebook Twiter