Pobjegli s mjesta nesreće

Ilustracija, raskrižje Rizzijeve i Plisine (D. MEMEDOVIĆ)
Ilustracija, raskrižje Rizzijeve i Plisine (D. MEMEDOVIĆ)

Prometna policija traga za nepoznatim vozačem automobila koji je 24. srpnja oko 11.10 sati na raskrižju Rizzijeve i Palisine u Puli lakše ozlijedio 61-godišnjeg vozača mopeda i pobjegao. To je već drugi nesavjesni vozač koji je ovoga tjedna nakon izazivanja prometne nesreće pobjegao ne pruživši pomoć ozlijeđenima.

Muškarac se vozio na mopedu marke Sanli pulskih oznaka kada mu je nepoznati vozač oduzeo prednost prolaska te je 61-godišnjak u pokušaju da izbjegne kontakt s automobilom skrenuo udesno i zajedno s mopedom pao na kolnik.

Policija još nije otkrila identitet vozača koji je u ponedjeljak oko 7.30 sati u Rakovčevoj ulici naletio na 73-godišnjakinju iz Kršana i pobjegao. Pješakinja se kretala nogostupom Rakovčeve ulice te je na raskrižju sa Stiglichevom neoprezno prelazila kolnik kada je u nju prednjim dijelom udario automobil nepoznate marke. Pješakinja je srećom lakše ozlijeđena te je nakon pružene pomoći puštena iz pulske bolnice na kućnu njegu.

Gotovo četiri mjeseca pulska policija traga i za vozačem teretnog vozila sive boje i nepoznate marke koji je 29. ožujka na raskrižju Tomassinijeve i Ulice Kalpurnija Pizona oborio 10-godišnjeg dječaka na biciklu i pobjegao. Dječak se spomenutog dana oko 17.15 sati neoprezno biciklom uključivao u promet te je oduzeo prednost automobilu koji ga je oborio na tlo. Nedugo nakon te nesreće jedna nam je čitateljica prenijela da je vozač izašao iz auta te ošamario 10-godišnjaka koji je od šoka bio sav uplakan, a onda zgrabio njegov bicikl i bacio ga u zid te otišao.

Policija moli sve građane koji imaju saznanja korisna za otkrivanje počinitelja i utvrđivanje okolnosti ovih prometnih nesreća da to jave Postaji prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili na broj 192. (Marica KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter