Pobjedom bliži ostanku u ligi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri su kola preostala do kraja Prve HNL. U borbi da izbjegnu "put prema dolje", nogometaši Istre 1961 nastojat ce u subotu s pocetkom u 17 sati, potpomognuti sve brojnijom podrškom s tribina, preko zaprešickog Intera dohvatiti treci uzastopni domaci trobod.

Kako uoci ovog subotnjeg susreta trener Vulic nema ni ozlijedenih, niti kartoniranih, oceuje se da standardna jedanaestorica krenu u još jedan susret u kojem moraju pobijediti.U subotu ce na pulskoj klupi ipak sjediti Zoran Vulic, iskljucenje na Šubicevcu izbilo mu je tek nešto novaca iz džepa.

- Najvažnije je da smo mi u Šibeniku osvojili bod i da nisam kažnjen zabranom vodenja utakmice. O svemu onome što se dogodilo na utakmici u Šibeniku mogu samo ponoviti kako za svadu uvijek trebaju dvojica. Znaci, ako sam ja kažnjen, trebao je biti kažnjen i Karacic. Sad je to vec iza nas, i daleko je važnije ono što nas ceka u subotu - dodao je splitski trener.

Osim nastojanja da dodu do tri boda kojima bi medu inim prestigli upravo subotnjeg suparnika i tako dva kola prije kraja prvenstva došli u izglednu poziciju da sacuvaju prvoligaški status, nije zanemariv ni podatak da su u Zaprešicu Puljani poraženi s 1:0. Stoga bi pobjeda od dva gola razlike donijela Verudežima dodatnu prednost u slucaju da se na kraju prvenstva nadu bodovno poravnati s "Interom".

Vjerojatni sastav Istre 1961: Lisjak - Markovic, Pauletic, Stranatic, Kacic - Chago, Andelkovic - Alimi, Traore, Roce - Šehic. (R. CAR)

Ulaznice u subotu od 15.30 sati
Ulaznice za ogled Puljana i Zaprešicana, pretposljednji susret sezone na Verudi, svi zainteresirani mogu kupiti u klupskim prostorijama u petak do 15.30 sati ili u subotu na blagajni pred stadionom s pocetkom u 15.30 sati. Cijena ulaznica je standardna, 30 kuna za glavnu tribinu i 20 kuna za stajanje na parkiralištu Doma sportova "Mate Parlov".


Podijeli: Facebook Twiter