Pobjednik Masterchefa ipak - Nikola

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pobjednik Mastechefa ipak je Nikola Lesar, potvrđeno je s Nove TV. Objasnili su kako su obje verzije superfinala snimljene još u travnju, te napomenuli kako je "uobičajeno da se rade dvije verzije finala kako bi se sačuvala tajnost podataka".
 
"Obje verzije završnice superfinala snimljene su još u travnju. Uobičajena je televizijska praksa, u produkciji sličnih emisija, da se snimaju dvije verzije završnice super finala kako bi se sačuvala tajnost podataka o pobjedniku. Bodovanje, te odluku stručnog žirija je zabilježio i ovjerio javni bilježnik. Nikola Lesar je pobjednik druge sezone Masterchefa.

Nakon sinoćnjeg finala Masterchefa brojni su gledatelji s područja Hrvatske i BiH ostali zbunjeni. Iako su tijekom 13 tjedana pratili isti show – hrvatski gledatelji na Novoj TV, a gledatelji BiH na Federalnoj televiziji – na kraju su dobili različitog pobjednika.

U emisiji koja se emitirala na Novoj TV pobijedio je Nikola Lesar, a u Masterchefu na FTV-u Marko Palfi.

Federalna televizija će, kako je najavljeno, danas u 15.25 sati emitirati pravu finalnu emisiju Mastercefa, pa će i gledatelji u BiH također doznati tko je pobjednik. (Tportal.hr)


Podijeli: Facebook Twiter