Pobjednički pokal U-11 ekipi NK Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Momčad U-11 pulske Istre s trenerom Vedranom Mijićem osvojila je veliki pobjednički pokal na tradicionalnom Bambino kupu 2017. koji je u subotu održan na travnjaku Sportskog centra Vodnjan. Drugo mjesto pripalo je ekipi Veli Vrh West, a treći su bili domaći nogometaši Vodnjan II. Najboljim igračem proglašen je Damir Pušar iz NK Veli Vrh West, najbolji strijelac s postignutih osam zgoditaka u šest utakmica je Danijal Mahmutović iz pulske Istre, dok je najbolji vratar Edi Komić iz ekipe Vodnjan II.

Sudjelovalo je osam dječjih ekipa i to po dvije momčadi iz NK Istre - Pula, NK Veli Vrh i NK Vodnjana, uz NK Barban 2013 i NK Galižana. Nastupilo je oko 110 mladih igrača i igračica u dobi od osam do 11 godina. Pozvano je 12 klubova, a NK Rudar iz Labina otkazao je zbog tehničkih razloga. Nakon natjecanja u skupinama, u poluzavršnicu su se kvalificirale ekipe U-11 pulske Istre, Veli Vrh I, Veli Vrh II i Vodnjan II. Rezultati poluzavršnice su: Veli Vrh II - Vodnjan II 3:0, a Istra - Veli Vrh I 3:0. U borbi za treće mjesto mali Bumbari su pobijedili Veli Vrh I s 5:1, a za prvo mjesto momčad U-11 pulske Istre svladala je s 2:1 Veli Vrh II. Sudili su Dušan Baf iz Fažane i Ibrahim Punušković iz Vodnjana.

Svi sudionici prve tri plasirane momčadi dobili su medalje uz pokale za osvojeno treće i drugo mjesto te veliki pokal za prvo mjesto. Sportskim figuricama nagrađeni su najbolji strijelac, vratar i igrač natjecanja. U podjeli odličja, uz predsjednika NK Vodnjana Nedžada Salihovića, sudjelovao je tajnik Sportske zajednice Vodnjana i novoizabrani dogradonačelnik Enea Codaci. (A. BABIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter