Pobjeda Buzeta, potop Porecana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Neugodnu tradiciju prema kojoj se do sada nikad u prvoligaškoj povijesti iz Zagreba kuci nisu vratili neporaženi, bocari "Trio Buzeta" prekinuli su u možda najvažnijem susretu koji su ikad odigrali u glavnom gradu, pobijedivši u prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka domaci "Zrinjevac". Time su Buzecani napravili ogroman korak k ulasku u ocekivano finale.

S obzirom da su prva i završna serija igara okoncane podjelom poena (oba puta po 4:4), buzetski bocari su presudnu prednost do pobjede ostvarili u tehnickim disciplinama koje su ukupno dobili rezultatom 2:8. Najveci doprinos pobjedi gostiju u Zagrebu su dala dvojica mladica, Marko Beakovic cija ozljeda desnog stopala s treninga od cetvrtka na srecu nije toliko teška koliko se u prvi tren mislilo, te Anže Petric koji je u brzinskom izbijanju ostvario fantasticnih 46 pogodaka.

Neocekivano težak poraz doživjeli su bocari "Istre Porec" u prvom susretu polufinala "play offa" na gostovanju u Šibeniku od "Solarisa" koji u veliko pitanje dovodi i njihov planirani plasman u finale. Naime, za tjedan ce dana Porecani u svojoj dvorani morati odigrati maksimalno kvalitetno da bi sustigli i prestigli veliku prednost koju su Šibencani stekli u prvom ogledu.


Podijeli: Facebook Twiter