Pobjeda Arene Alenki na dar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U susretu 20. prvenstvenog kola, tijekom kojeg se od aktivnog igranja oprostila dugogodišnja pulska rukometašica Alenka Benazic, "Arena" je zasluženo svladala "Lokomotivu"rezultatom 22:19.

Gošce iz Zagreba niti jednom tijekom 60 minuta nisu bile u prednosti i sve što su uspjele ostvariti bila su cetiri poravnanja na samom otvaranju susreta, da bi se "arenašice" vec nakon 20. minute pocele polako rezultatski odljepljivati. Mogla je pobjeda biti i puno uvjerljivija, jer je u 51. minuti na semaforu svijetlilo "plus sedam" za domace igracice (20:13), no uslijedilo je malo opuštanje koje su iskoristile "lokosice" da konacni rezultat svedu na podnošljivih 22:19.

Kompletna domaca klupa je na subotnjem susretu bila obucena u majice na kojima je pisalo "Ale, hvala ti na svemu". Pred pocetak susreta za 22 godine koje je Alenka Benazic dala "Areni" prigodnim su joj se poklonima odužili pulski gradonacelnik Boris Miletic, sadašnji i bivši predsjednik kluba Pavao Gaborovic i Mladen Boljun, kao i Milenko Trišovic, tajnik Rukometnog saveza Istarske županije.

Dom sportova "Mate Parlov"
. Gledatelja: 100. Suci: Dalibor Jurinovic (Zadar) i Marko mrvica (Biograd).

ARENA
: Vukic, Mandic 3, Gaborovic, Linic 2, Miloševic 2, Kiridžic 9, Maras, Jajcevic, Benazic, Medugorac, Gavranic 6, Križanac (10+2), Mudronja, Gašic, Bradaric.

LOKOMOTIVA
: Nikšic 3, Pasaric, Vuckovic, Šeric 2, Medak (2), Jankovic 1, Puljic, Tomic, I. Milic 3, Milanovic-Litre 2, Radic (6), M. Milic 3, Bošnjak 1, Krsnik 4.

Sedmerci: Arena 0 (1), Lokomotiva 2 (5). Iskljucenja: Arena 2, Lokomotiva 2 minute.


Podijeli: Facebook Twiter