Pobijedila Antonia Miletic Lupetin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Antonia Miletic Lupetin, ucenica petog razreda, pobjednica je treceg Djecjeg pjevackog festivala ucenika OŠ "Vitomir Širola Pajo" održanog u petak u sklopu Dana opcine "Šesnajs otobra". Njenu interpretaciju pjesme "Odlaziš" strucni žiri proglasio je najboljom medu pjevackim izvedbama 16 ucenika.

Miletic Lupetin je takoder ponijela trecu nagradu publike, po cijem mišljenju je najbolja pjevacica bila Adriana Miletic koja je izvela pjesmu "Waterloo". Druga nagrada publike pripala je Moniki Šijanovic i pjesmi "Moj si andeo". Nju je strucni žiri proglasio najboljom u kategoriji viših razreda, a u kategoriji nižih razreda ta je titula pripala Natali Faraguna s pjesmom "Hajde da ludujemo".

U revijalnom dijelu priredbe nastupili su Adriana Miletic, duo Toni i Dino, Erik Miletti i Ivan Maksencuk, a kao iznenadenje veceri na scenu su se popele Rašelinke, zbor uciteljica škole, koje su na posebno oduševljenje publike otpjevavši istarske narodne pjesme "Kad bi znalo" i "Žminjku". Strucni žiri cinili su voditeljica priredbe Morin Kudic, Edit Dobranovic i Irena Kuhar te ucenici petog i osmog razreda, Karin Faraguna i Paolo Rondic.


Podijeli: Facebook Twiter