Pobijedi na blogu i besplatno putuj po svijetu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hostelling International kao domaćin natjecanja The Big Blog Exchange traži 16 strastvenih, talentiranih i pustolovnih blogera iz cijelog svijeta, koji će imati jedinstvenu priliku od 7. do 17. lipnja 2013. razmijeniti živote, mjesta i blogove na deset dana. Tako od 1. ožujka do 15. travnja blogeri mogu registrirati svoje blogove na stranici www.bigblogexchange.org te se prijaviti za sudjelovanje, a prije toga moći će potaknuti čitatelje, obitelj i prijatelje da glasaju za njih.

Pobjednici će dobiti priliku zamijeniti mjesta, odnosno pobjednik će provesti deset dana u zemlji drugog pobjednika i obratno te učiti o ljudima, kulturi, hrani i okolišu, a svoja iskustva objavljivat će na svojim blogovima, rekao je Mikael Hansson, direktor Hostelling Internationala. Natjecanje je privuklo pozornost tisuću blogera iz 100 zemalja.

Pobjednicima, čija će imena biti objavljena 29. travnja u online izvlačenju uživo, sve putne troškove i smještaj te džeparac tijekom puta sponzoriraju Hostelling International i nacionalne hostelske asocijacije.

Hostelling International je neprofitna krovna međunarodna federacija nacionalnih hostelskih asocijacija i jedini je globalni network hostelskih asocijacija. S četiri milijuna individualnih članova, Hostelling International jedna je od najvećih organizacija za mlade, a njihovu licencu mogu dobiti samo hosteli koji su u sustavu nacionalnih hostelskih asocijacija.

Hrvatski ferijalni i hostelski savez punopravni je član Hostelling Internationala od 1992. godine. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter