Po belgijske nogometaše na Pleso poslan pijani vozač

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Belgijski nogometni reprezentativci koji su sinoć zajedno sa svojim izbornikom Marcom Wilmotsom sletjeli u Zagreb gdje sutra igraju kvalifikacijsku utakmicu za svjetsko prvenstvo protiv Hrvatske, doživjeli su neugodnost jer je vozač autobusa koji ih je trebao prebaciti do hotela priveden zbog pijanstva.

Taj je 35-godišnji vozač trebao VIP goste prevesti iz zračne luke Pleso do hotela Sheraton, ali je prema podacima zagrebačke policije priveden oko 19.30 sati, nakon što se odbio podvrgnuti alkotestu i djelatnicima hitne pomoći dati uzorak krvi i urina na analizu.

Zbog tog slučaja vozač je odveden na "noćni odmor", odnosno otrežnjenje, a pušten je jutros oko 9 sati. Protiv njega će biti podignuti prekršajna prijava i optužni prijedlog, kažu u policiji, no zasad nije poznato koja mu je količina alkohola izmjerena.

Zagrebačka policija nije potvrdila medijske navode da je vozač na putu do Plesa skrivio prometnu nesreću i zatim pobjegao, nakon čega je uhićen po dolasku u Zračnu luku. U policijskoj službi za odnose s javnošću kazali su da nemaju takvu informaciju.

Nitko od predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza, koji je organizirao prijevoz belgijskih reprezentativaca do hotela, nije bio dostupan za komentar tog slučaja. Umjesto pijanog vozača, belgijske reprezentativce do hotela je odvezao vozač novinarskog autobusa, objavili su mediji. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter