Plomin: Poginuo 37-godišnji motociklist iz Matulja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mrtvo tijelo 37-godišnjeg motociklista iz Matulja pronađeno je pored motocikla BMW riječkih oznaka u nedjelju oko 15.10 sati uz rub ceste Plomin - Opatija, a djelatnici labinske prometne policije i zamjenica pulskog općinskog državnog odvjetnika Rafaela Urlić Drmić utvrđivali su okolnosti i uzroke nesreće, izvijestila je istarska policija. Do kasno navečer nije utvrđen uzrok, vrijeme i okolnosti.  nesreće.

"Ne mogu vam odgovoriti je li motociklist sam izletio izvan kolnika ili je pak u nesreći sudjelovalo i neko drugo vozilo", rekla nam je  glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić Jukopila. Potvrdila je da je na mjestu pronalaska mrtvog motociklista pronađen i motocikl, te da je naložena obdukcija tijela. Vještačenje motocikla nije naloženo.

Kako neslužbeno saznajemo, tragično preminuli 37-godišnji motociklist je iz Matulja, Marin, zvani Mrga. U  subotu oko 17 sati se udaljio od kuće svojim  motociklom. Nekoliko sati kasnije, prijatelji su ga pokušali kontaktirati na mobitel, no kako se nije javljao, nekolicina je krenula u potragu za njim. (Napisao i snimio Mateo SARDELIN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD PONEDJELJKA


Podijeli: Facebook Twiter