Pljačkaši pošte uhićeni nekoliko sati nakon pljačke?

Poslovnica Hrvatske pošte u Stiglichevoj ulici (M. SARDELIN)
Poslovnica Hrvatske pošte u Stiglichevoj ulici (M. SARDELIN)

Nepoznati maskirani razbojnik je u četvrtak oko 15.20 sati uz prijetnju pištoljem opljačkao poslovnicu Hrvatske pošte u Stiglichevoj ulici u Puli gdje je 50-godišnjoj djelatnici ukrao neutvrđenu količinu novca te pobjegao u nepoznatom smjeru.

Policija je istu večer uhitila dvije osobe zbog sumnje da su povezane s pljačkom pošte te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Istražitelji će dati više podataka o uhićenju i pljački po okončanju kriminalističkog istraživanja.

Od djelatnice Hrvatske pošte koju smo zatekli na radnom mjestu doznali smo tek da joj je kolegica koja je bila žrtva razbojstva na bolovanju radi šoka i stresa. Više informacija o samom razbojstvu nije bila u mogućnosti dati jer u četvrtak popodne nije radila te nas je uputila na voditeljicu pošte.

Voditeljica Sabina Pavlić nam je potvrdila da je 50-godišnja djelatnica na bolovanju, no radi interesa istrage nam nije davala informacije o razbojstvu, a naglasila nam je da niti nije nadležna za davanje informacija medijima.

Neslužbeno doznajemo da pošta u Stiglichevoj već godinama nije bila meta razbojnika. Pretpostavljamo da je policija uhitila već istoga dana počinitelje razbojstva zahvaljujući video nadzoru i dobivenim informacijama o mogućim počiniteljima. (M. SARDELIN)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter