Pljačkaš trčao s pištoljem u ruci po Balama

(M.SARDELIN)
(M.SARDELIN)

Talijanski državljanin (44), kojega je nepoznati pljačkaš uz prijetnju pištoljem u utorak oko podne opljačkao kod bankomata u Balama, je kolateralna žrtva budući da je pljačkaš "poljubio vrata" OTP banke, pa je opljačkao prvog kojega je vidio. Vijest o naoružanom i maskiranom pljačkašu u sred bijela dana munjevito se proširila Balama, a mještani su još šokirani i u strahu.

Naime, nepoznata osoba je oko podne u utorak na Trgu La Musa u Balama uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkala talijanskog državljanina koji je podizao novac na bankomatu Reiffeisen banke u sklopu jedne trgovine. Prema izjavi djelatnika kioska iNovine, koji se nalazi tridesetak metara od banke, onoga trenutka kada je ugledao pljačkaša odmah je pomislio da se uputio prema kiosku.

- Bio sam ispred kioska i pušio cigaretu te sam u jednom trenutku vidio maskiranu osobu s pištoljem u ruci koja je pješke istrčala iz Ulice Mate Balota i skoro je završio pod vozilo. Vozač je jedva uspio zakočiti, a mislim da je prednjim djelom čak i "taknuo" pljačkaša. Ovaj mu je pak udario dva puta drškom pištolja po karoseriji i potrčao prema meni. Dok mi je kroz glavu prolazilo, što učiniti, pljačkaš mi je protrčao ispred nosa prema banci, bez da se zaustavio. Vrlo lijepo sam vidio da u ruci ima veliki pištolj. Tamo je naletio za zaključana vrata banke, jer očito nije bio pripremljen i nije znao da banka utorkom u Balama ne radi. (M.SARDELIN)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA
 

 


Podijeli: Facebook Twiter