Pletenina je u trendu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Moderna je elegancija 1940-ih.Vracaju se trendovi iz 1960-ih i 1970-ih. Mala crna haljina nikada ne izlazi iz mode. Kako se uopce snaci u tom bombardiranju modnim informacijama? Kakvu haljinu nositi?

Pletenino, ljubavi moja! Tako bi neke od nas mogle pjevati ove zime, posebno one kojima je na prvom mjestu udobnost, ali ne odustaju ni od mode. Jednim udarcem ne ubijamo dvije muhe, vec spajamo dva trenda. Najobicnija bijela haljina bit ce pravi modni adut, ovisno o tome kako je nadogradite.

Lagani vuneni štofovi (možda u nekom "muškom" uzorku), uži kroj, mali ovratnik, uži pa i nešto kraci rukavi kao stvoreni su za zimsku eleganciju. Uz dodatak tankog pojasa istaknut cete taj štih ženstvenosti iz 40-ih, kao i nošenjem mantila od iste tkanine.

Mala crna haljina može se spojiti s bajkerskim cizmama i kožnom jaknom. Ona može biti laganog trapez kroja u dva tona crne, zbog dva materijala, i neka jedan od njih bude sjajan. Bit ce to izvrsno rješenje za svaki dan, ali i za neku zimsku feštu. Ako se volite igrati modom možete se poigrati i haljinom.

Ali, ne bilo kakvom haljinom, vec onom koja na prvi pogled izgleda kao suknja i gornji dio, ali to je zapravo samo iluzija. U gornjem dijelu može izgledati kao sasvim obicna košulja, a u donjem kao suknja na preklop. Tu razlicitost možete dodatno naglasiti i raznim bojama ili pak nijansama iste boje. (Napisala Selvina BENIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter