Plesno putovanje svijetom ljubavi


Plesni studio Art Dance predstavio se sinoć Božićnom produkcijom na pozornici Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula koje je bilo ispunjeno do zadnjeg mjesta. U ime Art Dancea predstavili su se oni veliki kao i oni najmanji i svi su dali sve od sebe kako bi publiku poveli na plesno putovanje, od Atlantika do Kine, Sjeverne i Južne Amerike. Putovanje se kao svojevrsna tema nametnulo već od prve točke na glazbu "My heart will go on" Celine Dion iz filma "Titanic".

Sve grupe i gosti

Tijekom večeri kroz ples su ispričane razne priče no kao uvijek dominirala je tema ljubavi, uz poneki neostvareni san. Bilo je tu mjesta za jazz u izvedbi "Sing sing sing" Louisa Prime ili balet "Orašar" kao i za male kaubojke i kauboje koje su pokazale kako se pleše na "Cotton Eye Joe". Bilo je tu i točaka na glazbu Johna Legenda, 2Cellos, Joss Stone, Kennyja Logginsa, Louisa Fonsija, Pink i drugih.

Nastupile su grupe Zvjezdice A, Zvjezdice B i Zvjezdice C, grupa Savičenta, Leptirići, Silver, NS, Grazie, Diamonds, Gold, Bubamare, Lara Kapeloto te Klara i Petra. Imali su i goste a to su bili Plesni centar Studio te grupa Virus koja djeluje pri Društvu naša djeca Fažana. Točke su postavile Tatjana Samuele Ban koja je program i vodila, Kati Samuele Radolović, Fabris Radin i Melita Benčić.

Publika je uživala

Publika je uživala u izvedbi mladih plesačica i plesača te ih burno pozdravila da bi na kraju svi zajedno izašli na pozornicu te se poklonili publici.

Bila je to prilika i da se najavi svjetsko prvenstvo u plesu koje će se u Puli održati u svibnju iduće godine i koje će okupiti dvije tisuće plesača, a organizira ga upravo Art Dance. Na kraju su članice Art Dancea koje su u ovom studiju počele kao jako male i u međuvremenu odrasle zahvalile svojim voditeljicama što su ih trpjele i vodile te naučile da se sve u životu može kad se hoće jer samo je nebo granica. (Mladen RADIĆ, Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter