Plesni studio Sense&Dance predstavio božićnu produkciju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Plesni studio Sense&Dance u Dječjem kreativnom centru predstavili su božićnu produkciju i proslavili su prvih pet godina. Vodeći program Jelena Vitasović prisjetila se da su počeli u rujnu 2011. s dvije grupice. Sense&Dance stvoren je iz prevelike ljubavi prema plesu i želje Sanele Ivančić da svoje znanje prenese na mlade. Priča je počela u Rojcu a nastavila se u Domu hrvatskih branitelja gdje su bili donedavno, a sada koriste prostor u Anticovoj ulici.

Od 2012. počeli su prisustvovati natjecanjima i do sada su na svakom osvojili jedno od prva tri mjesta. Kao najdraže ističu posebnu nagradu žirija za najbolju izvedbu za koreografiju "Footloose" na županijskom natjecanju u Buzetu, treće mjesto za koreografiju "Smooth criminal" u Pazinu na županijskom natjecanju i drugo mjesto za koreografiju s najviše bodova (Best of the best) i "Nobody perfect" u Malinskoj na International dance challengeu.

U Dječjem kreativnom centru je tako izvedeno 18 koreografija koje potpisuju Sanela Ivančić, Lara Čudić, Martina Kolega uključujući solo i duo Devina Juraja i Noe Sardoz. Kroz te točke predstavili su se sve plesačice i plesači, od najmlađih koji imaju tek tri godine do onih starijih i iskusnijih i pokazali kako znaju plesati jazz ples, moderni ples i urban stil. Imali su i goste iz AB Originala.

Svaki Božić i kraj godine obilježe jednom plesnom predstavom a to su do sada bili "Proba za nastup", "Moja prva ljubav", "Božićna priča" i "Avanture Charlie Chaplina". Sve su napravljene u suradnji s Patrikom Lazićem koji je pisao tekstove za ove predstave, a uskoro pripremaju još jednu. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter