Plesna premijera i Noc kazališta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Program za studeni Istarsko narodno kazalište - Gradsko kazalište Pula otvara u petak 5. studenog premijera plesne predstave "Nastup" autora i koreografa Matije Ferlina u produkciji zagrebackog Studija za suvremeni ples u partnerstvu s INK-om. Predstava ce igrati i 6. studenog u 20 sati na Maloj sceni, a u njoj plešu Petra Hršcanec-Herceg, Nataša Mihoci, Roberta Milevoj, Ana Mrak i Ana Vnucec.

Udruga FERR ce u utorak 9. studenog izvesti predstavu Tatjane Šuput "Multicro tvrtka" u režiji Roberta Raponje. Radi se o komediji u kojoj majstore preživljavanja glume Franjo Toncinic, Luka Juricic i Peda Gvozdic.

Varaždinski HNK u Puli ce gostovati 12. studenog u 20 sati s predstavom Milana Grgica "Volim Njofru" u režiji Stojana Matavulja. Radi se o komediji koja je praizvedena 1982. godine u zagrebackom Kerempuhu, a u kojoj glume Stojan Matavulj i Mirela Brekalo.

Istarsko narodno kazalište - Gradsko kazalište Pula prikljucuje se brojnim drugim kazalištima u Hrvatskoj u manifestaciji Noc kazališta 20. studenog i to s tri svoja projekta: predstavom za djecu "Ima da te ima" Marijane Peršic i Aleksandra Bancica u 18 sati na Maloj sceni, zatim s predstavom forum kazališta u 20 sati takoder na Maloj sceni te s "Noci opernih arija" u 22 sata u foajeu kazališta.

Program za studeni završava gostovanjem zagrebackog kazališta Smjehotici u utorak 30. studenog predstavom Matka Elezovica "Genijalci u vecernjoj školi" u režiji samog autora. U ovoj parodiji na razne talent-showove glume Jadranka Elezovic, Ivica Pucar i Matea Elezovic, a predvodi ih Žarko Potocnjak.

Produkcija INK-a predstave Joanne Murray-Smith "Cast", a u režiji Ivice Šimica gostovat ce na sisackom Festivalu Prolog 15. studenog. Predstava ce igrati i u zagrebackom Kazalištu Mala scena i to svaku vecer od 16. do 19. studenog.


Podijeli: Facebook Twiter