Ples sa zvijezdama: Ispao Janko Popović Volarić

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Treća emisija 8. sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama donijela je  novo ispadanje – show je ovoga puta napustio Janko Popović Volarić, a najbolje plasirana bila je Ornela Vištica, koja je dobila maksimalan broj bodova.

Sinoćnja emisija bila je ujedno i najneizvjesnija ove sezone, uz čak tri izjednačenja po broju bodova žirija, a plesalo se na filmsku glazbu.

Janko Popović Volarić i njegova plesna partnerica Valentina Walme ove su subote plesali quickstep, za koji su dobili 20 bodova. Žiri im nije bio naklonjen, a posebno strog bio je Davor Bilman. „Najžalosnije je što se vidi da se vi trudite, ne mogu komentirati quickstep, no ukoliko vas netko pozove za kuma na svadbi, držite se govora“, komentirao je Bilman. Ipak, Janko je sportski podnio ispadanje te se našalio  na svoj račun. „Ovime je zaustavljen naš put do finala, šalim se, stao sam usred koreografije, nije da su mi baš sjeli plesni koraci, mislim da je apsolutno realno od ocjena nadalje. Dojmovi iz emisije su mi sjajni, žao mi je zbog Tine da sam ju toliko namučio, no bilo mi je jako lijepo natjecati se u Plesu sa zvijezdama“, rekao je Janko.

Ornela Vištica i Marko Herceg za svoju su izvedbu tanga dobili čak 40 bodova i pohvale žirija. „Općenito je jako dobro, imate krasno držanje, dali ste si truda, čestitam na performansama“, ocijenio je član žirija Elio Bašan, dok je Milka Babović rekla kako su njih dvoje plesali kao jedno.

Mislav Čavajda i Petra Jeričević ove su subote plesali rumbu na temu iz Jamesa Bonda Skyfall, a za svoj su nastup dobili 38 bodova.

S njima izjednačeni po broju bodova Iva Mihalić i Robert Schubert, koji su također dobili 38, plesali su jive na temu iz filma Pulp Fiction, uz posebne pohvale Dinka Bogdanića, koji je pohvalio Ivine korake na poluprstima, dodavši kako nije imao nikakve zamjerke. (HRT, GI)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter