Ples sa zvijezdama: Ispala Iva Mihalić

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U uzbudljivoj završnici šeste emisije osme sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama natjecanje je napustila Iva Mihalić, dok je ponovo najveći broj bodova imao Mislav Čavajda. Svi parovi sinoć su plesali po dva plesa, a iako je po bodovima žirija bila trećeplasirana od ukupno pet parova, presudili su glasovi gledatelja  pa je show  ipak napustila Iva.

Iva i Robert večeras su plesali salsu, za koju su dobili 31 bod, te kao drugi ples tango, za koji su dobili 39, a ukupno 70.

- Zapravo i nisam iznenađena ispadanjem, jutros sam se recimo probudila s tom mišlju, znajući da će se to prije ili kasnije dogoditi pa sam se pripremila na to. Publika je tako odlučila, sve je to legitimno, ulaskom u show pristao si na to da ćeš iz njega izletjeti. Nije mi drago, no nisam nešto posebno žalosna. Ovdje mi je bilo super, Robi i ja smo napravili dobar posao, rekla je Iva u svojim prvim dojmovima nakon ispadanja.

Ponovno najbolji Mislav Čavajda i Petra Jeričević ukupno su osvojili 74 boda, 36 za sambu i 38 za quickstep.

- Stvarno sam sretan i zahvalan žiriju i gledateljima pred malim ekranima, zadnjih tjedana dobivamo nevjerojatno pozitivne komentare na internetu i puno podrške, stvarno sam zatečen i od srca zahvaljujem svim gledateljima. To nas tjera dalje iz tjedna u tjedan, rekao je Mislav.

Drugoplasirani su bili Ornela Vištica i Marko Herceg, koji su za quickstep dobili 35 bodova a za sambu 38, ukupno 73.

Sanda Dubravčić i Nicholas Quesnoit za sambu su dobili 31 bod, a  za passodoble 38, ukupno 69.

Iako su imali najmanje bodova žirija, ukupno 59, u nastavak natjecanja plasirali su se Giuliano i Marija Marinčić. Giuliano je nastup otvorio tangom, za koji  je dobio 34 boda i pohvale žirija. No, drugi ples, salsa, slabije mu je legao te je dobio 25 bodova, na što je Dinko rekao da je ipak više očekivao nakon dobrog tanga.

Preostala četiri para sada imaju tjedan dana za nove pripreme da bi  izborili nastup u finalu. (HRT, GI)


Podijeli: Facebook Twiter