Ples sa zvijezdama: Čavajda najbolji, ispao Hoyka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prva emisija osme sezone HRT-ova showa "Ples sa zvijezdama" donijela je i prvo ispadanje - show je napustio Damir Hoyka, dok je najviše bodova žirija za svoj nastup osvojio Mislav Čavajda. Damir i njegova plesna partnerica Tihana Matijaščić za svoju su izvedbu slowfoxa dobili 17 bodova žirija, a član žirija Dinko Bogdanić rekao je kako je u izvedbi bilo premalo koreografskog plesa, s čime se složio i Elio Bašan. Ipak, Damir nije bio razočaran.

- Ja sam ušao u show bez ikakvih očekivanja, bilo je lijepo. Naučio sam nešto što mi je bilo tabula rasa prije nego što sam krenuo i izašao sam iz njega bogatiji za dva plesa, nova prijateljstva i iskustva, rekao je Damir u svojim prvim dojmovima nakon ispadanja.

Najbolji Mislav Čavajda za svoj je cha cha cha dobio 36 bodova i pohvale žirija.

- Vrlo ste skladan par, i plesački i glumački. Meni je to večeras najbolji ples, komentirao je Dinko Bogdanić, dok je Elio Bašan pohvalio koreogafiju.

Drugoplasirani su bili Iva Mihalić i Robert Schubert, koji su za svoj cha cha cha dobili 33 boda. Ornela Vištica i Marko Herceg plesali su slowfox, za koji su dobili 29 bodova i pohvale žirija. Nevena Rendeli i njezin partner Patrik Majcen su sa 27 bodova bili na 4. mjestu koje im je žiri dodijelio za njihov slowfox, uz kritike tradicionalno najstrožeg Davora Bilmana. Tek jedan bod iza njih, s 26 bodova, bili su Ronald Braus i Ana Domišljanović, koji su plesali cha cha cha. Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić plesali su cha cha cha, i dobili 24 boda te zauzeli 6. mjesto po broju bodova. S njima izjednačeni po broju bodova bili su Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit s 24 boda koji su otplesali slowfox.

Dva boda iza njih bili su Giuliano i njegova partnerica Marija Stošić, koji su plesali cha cha cha.

Janko Popović Volarić i Valentina Walme za svoj su slowfox dobili 20 bodova, a više od plesnog umijeća žiri je pohvalio Jankov smisao za humor. Tko će biti najbolji, a tko ispasti doznajte 9. studenoga na HRT1. (T. K./NL)


Podijeli: Facebook Twiter