Ples sa zvijezdama: Čavajda najbolji, ispala Rendeli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Druga emisija 8. sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama donijela je novo ispadanje – show je ovoga puta napustila Nevena Rendeli, a Mislav Čavajda ponovno je osvojio najveći broj bodova.

Nevena je ove subote plesala salsu, a za svoj nastup dobila je 25 bodova žirija, što nije bilo najmanje, no presudili su glasovi gledatelja. Član žirija Elio Bašan njezin je nastup opisao kao veseo, no malo ukočen, dodavši kako je bilo prostora za poboljšanje. Unatoč ispadanju, Nevena nije bila razočarana. "Nisam imala prevelika očekivanja, bilo mi je jasno da nismo među boljim plesačima. Bilo je zabavno večeras i mislim da smo bili izjednačeni u salsi. Nisam razočarana, jer bilo je stvarno veselo i zanimljivo",  rekla je.

Ponovno najbolji Mislav Čavajda pak nije krio oduševljenje ocjenama i komentarima, a za svoj je tango dobio gotovo maksimalan broj bodova, 39, i pohvale žirija.

"Mislim da Vi definitivno imate talenta za ples. Ovo više nije slučajno. Cijeli sam performance napeto gledao do kraja. Čestitam", rekao je Elio, dok je Dinko Bogdanić njegov nastup opisao riječima: strastveno, moćno i izvanredno. "Iznimno sam sretan i ponesen sjajnim komentarima i pohvalama, što je apsolutni poticaj za dalje. Stvarno imam sve veću želju što više napredovati. Iduće subote plešemo rumbu, jedan potpuno drugi tip plesa, druge emocije i veselim se vidjeti kako plivam u tome", rekao je Mislav u svojim prvim dojmovima nakon emisije. (HRT, GI)


Podijeli: Facebook Twiter