Plavi orkestar 13. ožujka u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon dva rasprodana ljubljanska koncerta 26. i 27. veljace u dvorani Tivoli, Plavi orkestar nakon deset godina stanke nastavio je svoju povratnicku turneju cija je sljedeca stanica Zagreb 13. ožujka.

Gotovo 14 tisuca posjetitelja tijekom dva dana koncerta u Sloveniji gotovo da nije ništa u usporedbi s kapacitetom Arene Zagreb od 20 tisuca posjetitelja, a neslužbeno saznajemo da je vec više od pola dvorane rasprodano.

S novog albuma plavaca trenutno se na radiopostajama vrti singl "Amerika", a objava albuma je odgodena jer su Saša Lošic kao vokal i autor pjesama, Saša Zalepugin te Admir i Samir Ceramida još uvijek u studiju.

"Poceli smo, napravili velik dio toga, ali znate kako je, kreativni dio uvijek traje", kazao nam je o nastanku novog albuma Plavog orkestra producent Nikša Bratoš.

Poslije Zagreba na redu je Beograd i to 27. ožujka, a u dogovorima je i koncert u Sarajevu za koji ovi Sarajlije navodno pripremaju i posebno iznenadenje, a koje bi po svemu sudeci moglo biti vezano uz izlazak novog, sedmog albuma ovih glazbenih legendi s prostora bivše Jugoslavije.


Podijeli: Facebook Twiter