Plava je apsolutna proljetna vladarica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako ste zimsku garderobu pohranili na sigurno, kapute i cizme ovog proljeca zamijenite - plavom. Apsolutna vladarica proljetno-ljetne modne sezone je plava u svim svojim varijacijama.

Buduca princeza Kate Middleton, koja je u Issinoj plavoj haljini ponosno pokazala prsten sa safirom, za mnoge je predvodnica ovog trenda, medutim modni dizajneri još su prošle godine plavoj namijenili glavnu ulogu za suncanijih dana. Posljednje dvije sezone nosi se "total look", pa necete pogriješiti odjenete li se u plavo od glave do pete, ali u trendu cete biti izaberete li samo plave detalje.



Sve modne kuce, od onih najrenomiranijih pa sve do masovnih brandova svoje kolekcije temelje na varijacijama plave, a najtraženija su roba osim haljina, plave torbe i cipele.

Osim plave, popularna je i žuta, pa ce se prave trendseterice ovog proljeca ponosno šetati u hrabroj kombinaciji ovih dviju boja. I nakit i suncane naocale takoder su podlegli trendu, pa ce oni koji se ne vole isticati izabrati takve, decentnije komade da bi pokazali da su u trendu. I da, popularna je i tirkizna - inace poznata kao prava ljetna boja.


Podijeli: Facebook Twiter