Platinasta ploca za Olivera

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zadnji studijski album Olivera Dragojevica "Samo da je tu" dostigao je platinastu nakladu, što znaci da je prodan u više od 15 tisuca primjeraka, a objavljen je pocetkom srpnja ove godine.

Boris Horvat, direktor Aquarius Recordsa, dodijelio je Oliveru platinastu plocu u zagrebackom studiju Morris. Tom prilikom poznati je pop glazbenik otkrio da su u tijeku dogovori za još jedan nastup u jednoj svjetskoj metropoli, no nije želio otkriti o kojem se gradu radi.

Plocu je primio u društvu nekih od najbližih suradnika na albumu, producenta Ante Gela, šefa studija Morris Mira Vidovica te ton majstora Filipa Vidovica.

Album je objavljen cak i u kolekcionarskom vinilnom izdanju, a da se radi o pjesmama koje je publika odlicno prihvatila, poput hitova "Jubavi mala" i "Dao bi se kladit", Oliver je dokazao i nastupima u punoj zagrebackoj te splitskoj Areni.

Ove subote Oliver nastupa u Buzetu sa svojim orkestrom Dupini. Koncert pocinje u 22 sata i prvi je u nizu koncerata koji ce se održati u velikom šatoru na vec popularnoj lokaciji Mašimova škuja u samom centru grada.


Podijeli: Facebook Twiter