Pjesmom za Alena Beletica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stigli su iz Splita, Zagreba, Rijeke, Pule, Umaga, Motovuna, Buzeta…, nastupili na koncertu u Društvenom domu u Svetom Martinu i ukljucili se u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za lijecenje mladog Alena Beletica. Jake estradne snage, pravi mali hrvatski band aid, zapjevao je sa srcem i time se pridružio željama da se 22-godišnji Buzecan koji je nastradao u studenom pretprošle godine u teškoj prometnoj nesreci kod Rockog Polja, što brže oporavi i konacno vrati u Buzet.

Koncert se trebao održati u Mašimovoj škuji no zbog jake bure odustalo se od montiranja šatora te su se Buzecani i njihovi gosti, petstotinjak posjetitelja cjelovecernjeg programa, okupili u Svetom Martinu gdje su ih zabavljali Lidija Bacic, Vesna Nežic Ružic, Sergio Pavat, Antonela Malis i Neno Pavincic, Serdo Valic i Rino Pavletic, Robertino Grbac, Ivana Majcan, kvintet Fjaka, Bambus band, Trio Tici te klape Motovun, Pinguentum, Boškarin i Lungomare. Šajeta nije mogao doci zbog obaveza, Elia Piska "tresla" je temperatura, no i oni su telefonski Alenu zaželjeli što brži oporavak.

Koncert u organizaciji Alenove tete Snježane Beletic i suorganizaciji Grada Buzeta, vodili su Stanka Burlovic i Dario Flego. Alenova teta zadovoljna je odazivom pjevaca kao i posjetitelja i njihovom željom da pomognu Alenu. - Razgovarala sam s Alenom, prenijela mu što se dogada i pitala ga da li bi volio biti na koncertu. Rekao je da, ali drugi puta, prenijela je Snježana.

Alen se vec gotovo godinu dana nalazi rehabilitaciji u Krapinskim Toplicama. Prve prognoze bile su jako loše, nije se znalo hoce li uopce preživjeti no danas dobro napreduje te su velike mogucnosti da ponovo prohoda. Prilozi za lijecenje mogu se uplatiti na žiro racun Alenove majke Ines Beletic, broj 2380006-3146005046 kod IKB Umag.


Podijeli: Facebook Twiter