"Pjesmom do srca" Vesne Nežić Ružić 5. svibnja

Vesna Nežić-Ružić
Vesna Nežić-Ružić

U povodu Dana grada Pule 5. svibnja, s početkom u 20.30 sati u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula održat će se koncert Vesne Nežić-Ružić, jedne od prvih dama zabavne glazbe u Istri, koja je poznata i puno šire u odnosu na svoj zavičaj. Koncert će biti naslovljen "Pjesmom do srca".

Na koncertima u povodi Dana grada Pule do sada su nastupali Anelidi, i to dva puta, u povodu 45. i 50. obljetnice karijere, Bruno Krajcar, Nola, Gustafi, Livio Morosin, te prošle godine Franko Krajcar i Elis Lovrić.

Uz Vesnu Nežić-Ružić, 5. svibnja, će u INK-u nastupiti Anelidi, Duo Magnolija, Anica Franjul, Nataša Dragun, Sanja Pančevska, Maurio Giorgi, Snježana Demarin, Luka Brgić, Ivan Licul, David Danijel, Lidija Percan, Oliver Jakovčev-Berekin, Sergio Pavat i Mario Lipovšek-Battifiaca.

Voditelji su Budimir Žižović i Robert Ferlin, a pokrovitelji Grad Pula, Istarska županija, Pula Film Festival i Turistička zajednica grada Pule.

- Koncert je besplatan, no mole se svi koji žele doći do svoje karte da to učine čim prije, jer će se besplatne ulaznice moći podignuti na blagajni Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula od 26. travnja radnim danima od 10 do 13 sati, a svaka osoba moći će preuzeti najviše četiri ulaznice, rekao je Daniel Sponza, organizator koncerta. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter