Pješačenje KRUPP-ovaca za studeni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nedjelju, 5. studenog pješaci koji organiziraju hodaju pri Klubu rekreativaca u prirodi Istra iz Pule pješačit će šest i pol kilometara dugačkom stazom Verudela, a polazak je u 8 sati u ulici Veruda ispod Doma umirovljenika "Alfredo Štiglić". U utorak, 7. studenog na rasporedu je pješačenje tri i pol kilometara dugačkom stazom Lungomare, a polazak je u 16 sati u ulici Veruda iznad Doma zdravlja Veruda.

Staza Orhideja u Šijanskoj šumi na rasporedu je 12. studenog, a polazak je u 8 sati na ulazu u Šijansku šumu, na početku Šijanske ceste. Stazom Lane na Drenovici pješači se 14. studenog, a polazak je u 16 sati u ulici Mate Balote kod Zavoda za javno zdravstvo. U nedjelju, 19. studenog pješači se stazom Istarski gonič u Pješčanoj Uvali, koja je dugačka pet i pol kilometara, a polazak je u 8 sati kod stare plinare, ulaz u Marinu Veruda.

U utorak, 21. studenog, kao i tjedan dana kasnije, 28. studenog pješači se tri i pol kilometara dugačkom stazom Lungomare dužine tri i pol kilometara s polaskom u 16 sati u Ulici Veruda iznad Doma zdravlja Veruda.

Posljednje nedjelje u studenom, 26. na rasporedu su staze Jastog na Stoji i Vjeverica na Lungomareu, a polazak je u 8 sati u ulici Veruda iznad Doma zdravlja Veruda. Četvrtkom se pješači i vježba na trim stazi Lungomare s polaskom u 16 sati u ulici Veruda iznad Doma zdravlja. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter