"Pistaccio Metallic" u živoj elektricnoj varijanti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Splitski The Beat Fleet vraca se u srijedu u dvorište Povijesnog i pomorskog muzeja Istre, na pulski Kaštel, promovirati novi album "Pistaccio Metallic". Koncert pocinje u 21.30, a u sklopu je Ljeta na Kaštelu.

- Ovaj put dolazimo u kompletnoj elektricnoj varijanti i predstavljamo skoro sve stvari s novog albuma, najavio nam je Luka Barbic. Novi album naišao je na podijeljene kritike pa, dok ga neki uzdižu, drugi baš i nisu oduševljeni.

- Svatko ima svoj ukus i neko svoje mišljenje. Super je da postoje razna mišljenja, tako je zanimljivije, bilo bi glupo kad bi ga svi hvalili ili ga pokopali, to bi znacilo da nešto nije u redu, kaže Barbic. Osobno nema favorita na novom CD-u, ali u glazbenom smislu izdvaja pjesmu "Spin doktor".

- Publika sve bolje i bolje prihvaca novi materijal na koncertima i ljudi traže neke nove stvari, zadovoljno konstatira Barbic. Kao promotivni singl odabrana je pjesma "Mater" za koju je snimljen i spot. Još nisu odlucili o novom singlu, iako vec dvoje izmedu dvije pjesme cije nam nazive Barbic nije želio otkriti.

Nakon koncerta, iza 23 sata, Barbic ce otici na drugi kraj pulske luke u Punta Christo gdje ce s ekipom nazvanom Banana zvuk, u kojoj je i Yuri iz St!llnessa, održati besplatni after party. Poziva publiku da dode zabaviti se. "Bit ce tu nekih par DJ-eva, a i ja cu puštati svoj set, pa koga zanima neka dode da se zabavljamo", kaže Barbic.

- Uglavnom puštam nekakav reggae, hip-hop, neki taj dir, sve s ploca. Vidjet cu kako ce biti, ali uglavnom je sve u tom nekom jamajkanskom zvuku, pokušao nam je objasniti. (M. RADIC)


I Luka iz TBF-a pušta glazbu na Punta Christo

Luka iz osnivackog trojica splitskog The Beat Fleeta na after partiju Banana zvuk, a nakon koncerta TBF-a, puštat ce ska, reggae i antologijske plesne hitove na štinjanskoj tvrdavi Punta Christo u Seashplash Summer klubu.

Nakon koncerta Apocalyptice, Guano Apesa i Laibacha u cetvrtak u Areni, Dj-evi Kris Kylven i Tomi Phantasma puštat ce elektro, darkwave, postpunk i gothic. U petak ce se na Punto Christo predstaviti DJ Balkan Kolektiv kombinacijom drum'n'basa, drumstepa, dubstepa, hip-hopa i duba, a u subotu je na redu jungle, drum'n'bass, dubstep i reggae DJ-eva Tricky D iz Berlina, Ljaya i Sheca. (Z. A.)

TKO SU DOBITNICI ULAZNICA ZA KONCERT TBF-a, PROCITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE OD SRIJEDE.


Podijeli: Facebook Twiter