Pink torba za ovo ljeto

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kako dani postaju topliji, boje sve više iskacu iz naših ormara. Tako je na red došla i ružicasta koja se ovog proljeca i ljeta smjestila na torbe!

Prpošnost i svježinu koju daje roza torba prepoznali su mnogi strani, ali i domaci dizajneri, tako da svoju torbicu možete potražiti na policama Chanela, Louisa Vuittona, Hermesa, Lanvina, Moschina, Proenza Schoulera, DKNY, Sonie Rykiel, Chloe, Marca Jacobsa

Ako si trenutno ne možete priuštiti izlet u dizajnerske vode, jeftinije varijante pronaci cete po svim urbanim gradskim ducanima. Još jedna ideja su buvljaci!

Kako nositi ružicastu torbu? Uz bilo što! A kako biti siguran da ce vam ona uistinu odgovarati na kombinaciju? Pazite na nijansu ružicaste!



Agresivne ružicaste poput ciklame ili "Barbie roze" možete jednako dobro kombinirati uz tamne i svijetle boje, dok je baby rozu i pastelne roze bolje kombinirati uz svjetlije nijanse.

Jedna velika ružicasta torba je kao stvorena za svaki dan, jer je prakticna i podiže svaku kombinaciju. Mi smo ju pronašli kod našeg dizajnerskog dvojca ELFS.

Male ružicaste torbice su apsolutno neodoljive! Ne mislimo sada samo na Chanelicu ili pismo torbicu, vec i na one male slatke tvrde, tzv. clutch torbice koje se nose u rukama ili na dugom tankom lancu preko ramena.

Preko dana kombinirajte veliku baby rozu torbu uz bijelu haljinicu, pastelno smedi kardigan i balerinke (ili Startasice), a za vecer odaberite jarko ružicastu clutch torbicu, štikle iste nijanse i malu crnu haljinu.

Žena koja nosi ružicastu torbu je hrabra, odvažna, zaigrana, a po zadnjem i vrlo trendi!

www.moda.hr

 


Podijeli: Facebook Twiter