Pinezici: Nožem ubio prijatelja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Alen Bicic (29) iz Pinezica je prema neslužbenim informacijama nožem sa oko 30 uboda u prsa i vrat ubio najboljeg prijatelja Denisa Radolovica (29) iz Marcane u garaži na kucnoj adresi u Pinezicima u subotu oko 13.30 sati.

Ubojstvo se dogodilo u garaži pored kuce obitelji Bicic, a koji je uzrok sukoba izmedu dva najbolja prijatelja ostaje za sada nerazjašnjen.

Bicic je po dolasku policije odveden u prostorije Policijske uprave istarske radi kriminalistickog istraživanja, a tijelo ubijenog bilo je u garaži za vrijeme trajanja ocevida.

Na mjesto dogadaja upucena je ocevidna ekipa PU istarske i Županijska državna odvjetnica Mirjana Zenzerovic koja je vodila i nadgledala ocevid. Policija je u prvom priopcenju za medija dala tek obavijest da je u sukobu izmedu dvije osobe jedna smrtno stradala te nije davala niti inicijale ubijenoga, odnosno osumnjicene osobe za ubojstvo.

Prema neslužbenim informacijama je Alen Bicic u svojoj garaži kod obiteljske kuce iz još nepoznatih razloga višekratnim ubodima nožem ubio najboljeg prijatelja Denisa Radolovica.

Nakon ubojstva Bicic je izašao iz garaže i uputio se na obližnju oranicu gdje se pokušao ubiti, na još nama nepoznat nacin. U tom ga je pokušaju sprijecio otac. Ocu je samo rekao "ubio sam Denisa". (Napisao i snimio Mateo SARDELIN)

OPŠIRNIJE U NEDJELJNOM TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter