Pilkovići: 2 osobe ozlijeđene u frontalnom sudaru


U frontalnom sudaru VW caddyja pulskih oznaka i audija talijanskih oznaka na cesti od Sošići prema Kanfanaru kod mjesta Pilkovići i Kurili danas oko 8.30 sati lakše ozljede zadobile su dvije osobe, izvijestila je policija. Rovinjska je policija dojavu o prometnoj nesreći kod mjesta Kurili zaprimila u 8.35 sati.

Prometna nesreća se dogodila na raskrižju za mjesta Pilkovići i Kurili kada je vozač VW caddyja, 28-godišnjak iz Pazina, upravljajući prema Rovinju kod raskrižja namjeravao skrenuti lijevo prema Kurilima a da nije propustio vozila s prednošću prolaska iz suprotnog smjera.

Naime, u njega je gotovo frontalno udario audi A4 talijanskih oznaka kojim je iz smjera Rovinja upravljao 55-godišnji talijanski državljanin. Oba vozača su u nesreći lakše ozlijeđena, a putnika u vozilima nije bilo. Policija je alkotestom utvrdila da nitko od vozača nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv 28-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog.

Cesta je tijekom očevida bila djelomično otvorena, a promet je naizmjenično propuštala rovinjska policija. Tijekom otklanjanja vozila promet je nakratko zatvoren, a cestari su počistili kolnik od automobilskih dijelova i veće količine ulja koje je iscurilo iz vozila. S obje strane se tijekom čišćenja kolnika stvorila velika kolona, no promet je u kratkom roku normaliziran. (Napisao i snimio M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter