Pijani vozač razbio prozor u postaji i vrijeđao policajca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Umažanin u dobi od 66 godina koji je proteklog četvrtka zbog prekršaja u prometu, odnosno vožnje pod utjecajem 1,80 promila alkohola, završio na triježnjenju zaradio je kaznenu prijavu zbog dva kaznena djela - prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari.

Muškarca je bujska policija zaustavila 17. prosinca oko 18.30 sati u Mercedesu pulskih oznaka, na čvoru Markovac. Nadzorom je utvrđeno da je 66-godišnjak vozio pod utjecajem alkohola pa su ga policajci, zbog mogućnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smjestili u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, odnosno do otriježnjenja.

Međutim, u jednoj od prostorija postaje 66-godišnjak je razbio prozor, a nakon što je upozoren da to ne čini premješten je u drugu prostoriju. No i ondje je pokušao razbiti prozor pa je do njega došao policijski službenik da bi ga upozorio na ponašanje. Pijani 66-godišnjak ga je počeo vrijeđati i omalovažavati te ga je i fizički napao pri čemu je policajac lakše ozlijeđen. Protiv Umažanina je policija podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter