Pijani izazvali nesrecu i otišli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nedjelju oko 22 sata, u Istarskoj ulici u Labinu, dogodila se prometna nesreca u kojoj je sudjelovao 58-godišnji vozac iz Labina s osobnim automobilom marke Fiat Punto, pulskih registarskih oznaka.

Nakon prometne nesrece, vozac je napustio mjesto dogadaja, iako je oborio pješaka te mu nije pružio prvu pomoc.

Vozac je pronaden istog dana, a izvršenim alkotestiranjem utvrdena je koncentracija alkohola od 2,47 g/kg. Vozac je smješten u posebne prostorije Policijske postaje Labin do prestanka djelovanja opojnih sredstava.

Istog dana poslijepodne, oko 15,30 sati, na županijskoj cesti kod auto-kampa Lanterna, dogodila sa prometna nesreca u kojoj je sudjelovao 37-godišnji vozaca iz Tara s neregistriranim osobnim automobilom marke Renault 21, na kojemu su bile nepripadajuce pulske registarske oznake.

Nakon prometne nesrece, vozac je napustio mjesto dogadaja, iako je bio u obvezi razmijeniti podatke s drugim sudionikom prometne nesrece.

Istog dana je pronaden, a izvršenim alkotestiranjem utvrdena je koncentracija alkohola od 1,77 g/kg. Vozac je smješten u posebne prostorije Policijske postaje Porec do prestanka djelovanja opojnih sredstava.

Buduci su tijekom noci s nedjelje na ponedjeljak evidentirana i dva slucaja naleta vozila na divljac (divlje svinje), policija apelira na vozace da se pridržavaju prometnih propisa te da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti kako bi se mogli pravovremeno zaustaviti pred svim iznenadnim preprekama, ukljucujuci i istrcavanje divljaci.(GI)


Podijeli: Facebook Twiter