Pijani Djed Mraz ukrao stojadina i zabio se u kucu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je djeci podijelio paketice, 21-godišnji Radivoj S. iz Backe Topole i sebe je "pocastio" automobilom marke Zastava 101, a svoj put je završio tako što je udario u zid obližnje kuce.

Dvadesetjednogodišnji Radivoj S., maskiran u Djeda Mraza, u alkoholiziranom je stanju ukrao automobil kojim je, nakon nekoliko stotina metara vožnje, udario u kucu u gradicu Mol u vojvodanskoj opcini Ada, priopcila je policijska uprava u Kikindi.

Djed Mraz ovom je prilikom zadobio tešku tjelesnu ozljedu - prijelom bedrene kosti, pa je nakon nesrece prebacen u novosadski Klinicki centar, gdje je zadržan na lijecenju.

Stojadin kojim je nesretni Radivoj udario u zid kuce potpuno je uništen, a policija je štetu procijenila na 70 tisuca srpskih dinara, što je oko 680 eura ili 5.100 kuna.

Inace, Radivoj je bio u grupi od desetak aktivista koji su u nedjelju u popodnevnim satima posjecivali siromašne obitelji u Molu i darivali ih.

Kada je obilazak siromašnih molskih obitelji priveden kraju, Radivoj je maskiran u Djeda Mraza svratio u kafic, a kada se pripit vracao kuci u 15.40 sati u Ulici Vuka Karadžica ugledao je automobil marke Zastava 101 s kljucevima u kontakt-bravi, pa je sjeo u automobil, upalio ga i krenuo kuci. No, nakon samo nekoliko stotina metara sletio je s ceste i udario u zid obližnje kuce.

Inace, nesretni Djed Mraz otprije je poznat policiji zbog tucnjava i nasilnickog ponašanja, kojem je sklon nakon nekoliko cašica rakijice.


Podijeli: Facebook Twiter