Pijana Jelena Urukalo završila u pritvoru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovo ce ljeto Jelena Urukalo pamtiti kao najskuplje. 22-godišnja ljepotica uhvacena je u Makarskoj, u alkoholiziranom stanju kako bez vozacke dozvole upravlja vozilom. Takav ju je potez koštao 9700 kuna.

Naime Rijecanka je oko 4 sata ujutro u Starcicevoj ulici u Makarskoj projurila u golfu rijeckih registarskih oznaka. Prva policijska patrola pokušala ju je zaustaviti no to im nije pošlo za rukom dok je na signalizaciju druge policijske patrole Jelena stala, ali je odbila alkotest.
Nakon toga policajci su je odveli u pritvor i zadržali do otriježnjenja. Tamo je ustanovljeno da je Jeleni vec oduzeta dozvola na šest mjeseci.

"Ne mogu vjerovati da su mediji toliko napuhali cijelu stvar. Istina je da su mi prije tri mjeseca u Rijeci oduzeli vozacku na šest mjeseci, no da sam bila pijana i bježala policiji je potpuna laž. Te sam veceri bila s društvom vani u Makarskoj i svi su oko mene pili, no ja nisam pa sam odlucila voziti. Kako nitko od nas nije iz Makarske dok sam vozila gledala sam gdje trebam skrenuti i nisam vidjela policajca koji mi je mahao s palicom. U zadnji tren sam ga primijetila u retrovizoru i stala", rekla je Jelena tvrdeci kako nije bježala policiji.


Podijeli: Facebook Twiter