Pijana izazvala sudar u Škatarima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci koja se u petak oko 14.15 sati dogodila na raskrižju Šišanske ulice i Puta od fortice ozlijedena je vozacica citroena ax K. F. (25) iz Kršana i putnik iz istog automobila M. F. (33), izvijestila je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogic Jukopila. Težina njihovih ozljeda nije poznata.

Policija je potvrdila da je nesrecu izazvala K. F. (25), koja je citroenom upravljala pod utjecajem 0,67 promila alkohola u krvi i kretala se Putom od fortice iz smjera Šijanske šume. Dolaskom na raskrižje sa Šišanskom nije se zaustavila na znaku stop te je oduzela prednost minibusu Centra za rehabilitaciju iz Pule koji se kretao iz smjera Šišana za Pulu, a kojim je upravljao Valter Orlic (48) iz Pule.

Minibus je pomeo citroen i odbacio ga na travnatu površinu. Ozlijedenu vozacicu i putnika iz smrskanog automobila izvlacili su vatrogasci. Zbog kombija koji se nakon sudara preprijecio gotovo preko dvije kolnicke trake promet je do kraja ocevida regulirala policija. Vozac kombija u nesreci nije ozlijeden.

"Vozio sam od Šišana za Pulu kada je automobil doslovce izletio pred mene s desne strane. Vozacica nije ni stala na raskrižju, samo je prošla i sudarili smo se. Sreca je da sam u kombiju bio sam. Upravo sam posljednjeg putnika ostavio u Ližnjanu", rekao nam je Orlic.


Podijeli: Facebook Twiter