Pijan vrijedao i napao policajce

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Istražni centar pulskog Županijskog suda u ponedjeljak oko 9 sati priveden je M. K. (28) iz Pule zbog napada na policajca.

Prema rijecima nacelnika OKC-a PU istarske Marka Petkovica, prometna policija je u cetvrtak u 00.15 sati u Anticovoj ulici u Puli zaustavila vozilo u kojem je M. K. bio suvozac. Kad su vozaca pozvali na alkotest, M. K. je izašao iz vozila i stao vrijedati policajce.

Nakon što su ga više puta upozorili da prestane s uvredama mladic je krenuo na jednog policajca, uhvatio ga za jaknu i povukao prema sebi, nakon cega su obojica pala na tlo. M. K. se ni tada nije smirivao pa su policajci morali upotrijebiti silu i vezati ga.

Unatoc tome, nastavio je s verbalnim divljanjem pa je pozvana hitna pomoc koja ga je prepratila na odjel psihijatrije pulske Opce bolnice.

Istog dana u 13.40 sati zbog prekršaja protiv javnog reda i mira M. K. je uhicen i doveden na Prekršajni sud koji mu je odredio trodnevno zadržavanje u zatvoru.

Po isteku te kazne policija je provela krim-istragu te je utvrdeno da je M. K. pocinio kazneno djelo napada na službenu osobu, zbog cega je naposljetku i sproveden pred istražnog suca.


Podijeli: Facebook Twiter