Pijan vozio u suprotnom smjeru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nepunih sedam dana nakon što je 60-godišnja Puljanka vozila Istarskim Ipsilonom cak deset kilometara u suprotnom smjeru od Kanfanara prema Balama, istarski su policajci protekle subote uhvatili i drugog vozaca koji je Ipsilonom vozio zabranjenim smjerom, ali i pod utjecajem od 2.21 promila alkohola.

Naime, policija je u subotu oko 21.36 sati na Ipsilonu izmedu cvora Višnjan i odmorišta Mirna zatekla L. F. (54) iz Karojbe, za upravljacem automobila Renault, koji se kretao suprotnim smjerom prema Bujama. Automobil je ubrzo zaustavljen, a 54-godišnji vozac smješten je u posebne policijske prostorije do otrježnjenja.

Prema evidenciji Glasa Istre ovo je osmi slucaj vožnje u suprotnom smjeru po Istarskom Ipsilonu u ovoj godini, a drugi u razmaku od samo sedam dana, odnosno od nedjelje 23. do subote 29. listopada.

Inace, rekorder nedjeljne akcije kontrole brzine kretanja vozila  bio je vozac fiata kojeg je policija uhvatila da vozi 136 km/h na Istarskom ipsilonu, i to na dijelu kolnika gdje je brzina kretanja ogranicena na 110 km/h. Akcija je održana na podrucju cijele PU istarske, a kontrolirano je 158 vozila i vozaca. Utvrdena su 123 prekršaja, od cega 113 nepropisne brzine.


Podijeli: Facebook Twiter