Pijan skrivio dva sudara i pobjegao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Medulinac, 53-godišnji D. Z., pod utjecajem alkohola od 2,36 promila skrivio je u utorak od 18.40 do 19 sati u Puli i na Premanturskoj cesti dvije prometne nesrece u roku od pola sata i - pobjegao s obje.

U nesrecama, srecom, nije bilo ozlijedenih, ali je zabilježena materijalna šteta. Prema policijskom izvješcu, D. Z. je oko 18.40 upravljao "mercedesom SLK" Flaciusovom ulicom u Puli u smjeru Arsenalske te je zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolnicku traku kojom je nailazila 32-godišnja S. Š. iz Pule za volanom "hyundai accenta".

D. Z. je svojim "mercedesom" udario u prednji dio "accenta" te pobjegao s mjesta nesrece. Nešto kasnije, oko 19 sati, na Premanturskoj cesti je ulaskom u oštri desni zavoj zbog neprilagodene brzine ponovno izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu traku gdje se sudario s "opel kadetom" kojim je upravljao 37-godišnji K. K. iz Premanture.

I u ovom se slucaju udaljio s mjesta nesrece. Njegov pohod okoncan je tek u 20.10 sati kada ga je policija zaustavila na Premanturskoj i privela u policijsku postaju te mu izmjerila 2,36 promila alkohola u krvi.

Zbog pocinjenih prekršaja i alkoholiziranosti zadržan je na triježnjenju u posebnim prostorijama policije, a protiv njega slijede prekršajne prijave zbog brzine, alkoholiziranosti i bijega s mjesta nesrece, izvijestila je Gordana Ostovic iz OKC-a PU istarske.


Podijeli: Facebook Twiter