Pijan policajca uhvatio za vrat i bacio ga na pod

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Istražni centar pulskog Županijskog suda u petak oko 16 sati priveden je D. C. (23) iz Pule koji je istog dana oko 4 sata ujutro u Teslinoj ulici napao policajca.

Prema rijecima policijske službenice za odnose s javnošcu pulska prometna policija je oko 4 sata na kolniku Tesline ulice u kontroli i nadzoru prometa zaustavila automobil renault twingo pulskih registracijskih oznaka. U njemu je na mjestu vozaca bio D. C., a na suvozackom njegov vršnjak S. J.

Policajci su utvrdili da je D. C. automobilom upravljao pod vidnim utjecajem alkohola te su mu ponudili alkotestiranje, koje je on odbio. Buduci da je iskazivao namjeru da ce nastaviti voziti, trebao je biti odvezen u policiju na triježnjenje, no tad je nastao kaos.

Prema izvješcu policije, D. C. se poceo drsko i nepristojno ponašati te je policajca uhvatio rukama za vrat i srušio ga na tlo. Policajac je lakše ozlijeden, a rabijatni mladic je zbog napada na službenu osobu uhicen i priveden istražnom sucu.

Suvozac S. J. je tijekom policijske kontrole cijelo vrijeme galamio pa je zaradio optužni prijedlog iz prekršaja protiv javnog reda i mira.


Podijeli: Facebook Twiter