Pijan napao osoblje hotela jer mu nisu dali pice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Revoltiran odbijanjem konobara umaškog hotela u turistickom naselju Katoro da mu natoci pice, 36-godišnji državljanin Rusije pod vidnim utjecajem alkohola izderao se na 23-godišnjeg djelatnika, recepcionarku, a potom i na šefa sale kojeg je i fizicki napao.

Istarska policija izvijestila je da ocevidom utvrdeno da je Rus u ponedjeljak oko 19.30 sati narušavao javni red i mir nakon cega su djelatnici hotela, nemocni da sami smire gosta, pozvali policiju.

Policijski službenici utvrdili su da je Rus, ljutit što mu konobar nije htio dati pice jer je gost bio u prilicno alkoholiziranom stanju, poceo vikati na 23-godišnjeg konobara. Potom je otišao do recepcije i nastavio vikati na 27-godišnju recepcionarku.

Uplašena djelatnica potom je pozvala 49-godišnjeg šefa sale koji je pokušao smiriti gosta, no on je nastavio divljati i galamiti te je i fizicki nasrnuo na šefa sale.

Nije se smirio ni ispred hotela, gdje se unio u lice 25-godišnjem vrataru, koji je zbog toga ušao u predvorje, dok je 36-godišnji Rus ostao vani i docekao policiju.

Buduci da je bio vidno alkoholiziran, policija ga je smjestila u posebne prostorije do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog remecenja javnog reda i mira.


Podijeli: Facebook Twiter