Petrov: Obje koalicije suglasne oko prijedloga naših reformi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik Mosta Božo Petrov rekao je u srijedu, nakon pregovora s HDZ-om, da su tijekom dana i s HDZ-ovom i SDP-ovom koalicijom vodili razgovore oko istih tema i oko usuglašavanja prijedloga reformi, s čime su se složile obje koalicije.

U kratkoj izjavi novinarima Petrov je naveo da su razgovarali i o načinu kako Most vidi formiranje Vlade, a riječ je o reformskoj Vladi koju bi zajedno činili i predstavnici SDP-a i HDZ-a i Mosta.

- Treća tema je bila ono što će se sutra događati u Hrvatskom saboru, kazao je Petrov koji novinarima nije želio ni potvrditi niti opvrgnuti informaciju da su Roberta Podolnjaka predložili za predsjednika Sabora.  

Iz HDZ-ove Domoljubne koalicije s Mostom su pregovarali predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, glavni tajnik Milijan Brkić, politički tajnik Tomislav Čuljak, međunarodni tajnik Miro Kovač, ekonomski stručnjaci Tomislav Ćorić i Goran Marić, Martin Pastuović, predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić i predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke Goran Dodig.

U izaslanstvu Mosta nezavisnih lista bili su predsjednik Božo Petrov, Ivan Lovrinović, Robert Podolnjak, Ines Strenja Linić te Juro Martinović. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter