Petrov: Most neće nikada prihvatiti ultimatum HDZ-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Potpredsjednik Vlade i predsjednik Mosta Božo Petrov izjavio je u subotu u Splitu kako on ne vidi da bi se Vlada mogla raspasti, a da Most nikada neće tolerirati ni prihvatiti ultimatum.

"Mislim da se o nekoj suradnji ne dogovara putem ultimatuma i sigurno nije pravi način na koji se o tomu govori i zbog toga Most neće nikada prihvatiti niti tolerirati bilo kakav ultimatum," rekao je Petrov u Splitu na traženje novinara da komentira medijske napise da HDZ uvjetuje dalju suradnju s Mostom.

"Na koji način možete pričati o ultimatumu o nečemu što smo se dogovorili prvi dan," dodao je, a na pitanje hoće li Vlada raspasti, odgvorio je: "Ne vidim da će biti bilo kakav raspad Vlade."

Naglasio je da treba surađivati. "Mislim da se stvari trebaju resetirati, a tu najvoše mislim na resetiranje komunikacije. U Vladi ne može i ne smije biti bilo kakvog ultimatuma ili ucjene i mislim da stvarno trebamo surađivati, a surađuje se putem normalne komunikacije," dodao je Petrov.

Novinari su i predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića, koji kao i Petrov u Splitu sudjeluje u proslavi Dana Grada, blagdana sv. Duje, tražili komentar ultimatuma HDZ-a Mostu o kojemu javljaju mediji.

Orešković je rekao kako o tomu ne bi danas govorio. "Drugi tjedan ćemo malo o tome," dodao je premijer Orešković. (HINA)

 

 

 

 

 

 

 

(Hina) xpgas/xjn yjn


Podijeli: Facebook Twiter