Petrokov otvorio vrata preuređenom salonu sanitarija i keramičkih pločica u Puli


Tvrtka Petrokov već je 25 godina jedna od najznačajnijih domaćih tvrtki za prodaju opreme za grijanje i hlađenje, vodovoda i sanitarije. Svoje poslovanje dugi niz godina temelji na visokokvalitetnim proizvodima po prihvatljivim cijenama, a cjelokupni asortiman Petrokova mogu se pogledati u novom moderno dizajniranom ambijentu izložbeno-prodajnog salona u Puli na adresi Santoriova ulica 15.

U prodajnom asortimanu Petrokova mogu se pronaći ekskluzivne linije proizvoda renomiranih proizvođača. Posebno se ističu linija Roca keramičkih pločica koje svojim dizajnom slijede najnovije trendove uređenja doma kao i sanitarna keramika jednog od vodećih talijanskog proizvođača Scrabeo. Roca pločice mogu se pronaći u raznim bojama i formatima, imitacijama drvenih površina, kamena ili mramora te s rustikalnim motivima, a koje će zasigurno zadovoljiti različite stilove uređenja doma.

U današnje vrijeme sve više postaju popularni walk in tuševi, a u Petrokovu se može pronaći velika ponuda linearnih sustava za odvodnju, poput Easy Drain kanalice koja svojim oblikom i dizajnom odgovara svim tehničkim i stilskim zahtjevima svake kupaonice. Osim toga, Petrokov ima bogati asortiman različitih vrsta kada, tuš kabina, hidromasažnih kada i sauna koje će oduševiti sve ljubitelje welness ugođaja u vlastitoj kupaonici. Vrhunska tehnika i inovativni dizajn posebno se ističe kod sauna i ostalog welness programa talijanskog proizvođača Glass1989.

Mi u Petrokovu veliku pažnju pridodajemo i hrvatskim proizvođačima sanitarne opreme i keramičkih pločica pa tako u našem izložbenom salonu u Puli imamo i Kupujmo Hrvatsko izložbeni dio u kojem smo izložili „Hrvatsku Kupaonicu“.

www.petrokov.hr


Podijeli: Facebook Twiter