Petric iz Umaga u Buzet

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dojucerašnji vratar Umaga Endi Petric, prva je ovosezonska prinova novog hrvatskog premijerligaša Buzeta. Petric je s upravom buzetskog kluba dogovorio suradnju za nadolazecu sezonu, cime su Buzecani popunili prvu od planirane dvije pozicije u ekipi koje su tijekom protekle sezone ocijenjene kao one koje za premijerligaško društvo trebati pojacati.

Osim obveza u prvoj ekipi Buzecana, Petric ce najvjerojatnije preuzeti i brigu o nekoj od najmladih ekipa buzetskog kluba.

"Cuo sam da su Buzecani dobra klapa koja odlicno funkcionira na terenu i van njega, što je bitan preduvjet za dobar rezultat", prvi su dojmovi novog buzetskog vratara nakon potpisivanja ugovora.

Osim Petrica, ugovor je s buzetskim premijerligašem u utorak trebao potpisati i kapetan Zameta Milan Uzelac, no unatoc postignutom dogovoru, u posljednji je trenutak priopcio svom nesudenom poslodavcu da ostaje u redovima svog maticnog kluba.

Poznato je da rukometašima Zameta u proljetnoj polusezoni nije isplacena niti jedna ovogodišnja placa, što je bio i glavni motiv Uzelca da promijeni sredinu, no izgleda da su ipak obecanja Rijecana bila uvjerljivija od ponude koju je dobio od novopecenog premijerligaša.

Buzecani tako nastavljaju potragu za drugim planiranim pojacanjem. Pouceni Uzelcevim primjerom, o konkretnim imenima uprava ce kluba progovoriti kada sjedne potpis na klupski ugovor.


Podijeli: Facebook Twiter