Petorka spremna za dokazivanje

Trener Andrej Panadić, Alen Šušnić, Šime Gržan, Ivica Jurkić, Marko Trojak, Dominik Mihaljević i Victor Da Silva (M. MIJOŠEK)
Trener Andrej Panadić, Alen Šušnić, Šime Gržan, Ivica Jurkić, Marko Trojak, Dominik Mihaljević i Victor Da Silva (M. MIJOŠEK)

Kao uvod u prvi trening po povratku iz Umaga, na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" jučer je održana konferencija za novinare tijekom koje je Istra 1961 predstavila svoje zimske akvizicije. Nasuprot novinarima sjeli su Šime Gržan, Ivica Jurkić, Marko Trojak, Dominik Mihaljević i Victor Da Silva, bio je tu i pomoćni trener Alen Šušnić, a nije izostao niti glavni kormilar pulskog broda Andrej Panadić, koji se osvrnuo na razdoblje što je ostalo iza njega i njegovih pulena.

- Kad sam prije mjesec dana došao u Pulu, moje prve riječi su bile da ćemo krvavo raditi kako bi se pripremili za ono što nas čeka u prvenstvu – prisjetio se Panadić. - Sve ono što sam dosad vidio i način na koji su momci radili, s time sam izuzetno zadovoljan. Svaki od igrača je marljivo trenirao i ispunjavao sve zahtjeve koje smo stavili pred njih, usprkos problemima s terenima koje smo imali ovdje u Puli i Štinjanu, a koji su bili uvjetovani lošim vremenom. Srećom, izvukli su nas odlasci u Rovinj i Umag te smo odradili većinu planiranih stvari u tehničko-taktičkom smislu, a usto smo odigrali i sedam utakmica. Na žalost, dvije su nam bile odgođene, protiv Kopra i Celja, jačih protivnika koji bi nam pokazali neke stvari i tu nam je nastao mali problem. Morali smo stoga u nekoliko navrata mijenjati plan i program treninga, a samim tim i neophodnih odmora, no uspjeli smo se nekako izvući i sad se okrećemo završnim pripremama za utakmicu s Osijekom. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter