Petorica Francuza ozlijeđena u nesreći na obilaznici


Pet mladih Francuza ozlijeđeno je u prometnoj nesreći noćas oko 3 sata na cesti Prekomorskih brigada kod rotora, odnosno skretanja za Pješčanu uvalu. U vozilu renault megane francuskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Francuske osim vozača nalazila su se još trojica 22-godišnjaka te 21-godišnjak i 23-godišnjak.

Do nesreće je došlo kada je megane, koji se kretao kolnikom ulice Put za Livadine, zbog neprilagođene brzine u oštrom lijevom zavoju izletio van kolnika, uslijed čega se automobil više puta prevrnuo. Vozač nije ozlijeđen, a petorici putnika iz vozila pomoć je pružena u pulskoj bolnici. Nakon pregleda 23-godišnjak i 22-godišnjak su pušteni iz bolnice, dok su trojicu mladića liječnici zadržali na promatranju. Kako doznajemo iz bolnice, dvojica mladića zadobila su teže ozljede.

Protiv 22-godišnjeg vozača, za kojeg se ispostavilo da nije bio pod utjecajem alkohola, policija će podnijeti optužni prijedlog.

- U intervenciju na mjestu nesreće bili su pozvani i pulski vatrogasci, no njihova pomoć nije bila potrebna jer su mladići uspjeli sami izaći iz vozila, izvijestila je Nataša Rogić Jukopila iz Policijske uprave istarske. (Marica KOŠTA/Snimio Mateo SARDELIN)

 


Podijeli: Facebook Twiter