Petogodišnjak se objesio u igraonici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Petogodišnjak s Korcule, koji je sinoc malo prije 18.30 sati stradao u djecjoj igraonici Carobni grad na Poljudu - ugušio se! Tijekom obdukcije Patolog Antonio Alujevic pronašao je jutros na djecakovom vratu brazdu karakteristicnu za vješanje te citav niz drugih znakova koji upucuju na takav zakljucak.

Cini se da je petogodišnjak progurao glavu kroz precku na toboganu te pao na stranu koju nisu vidjele tete koje paze djecu u igraonici. Kad su spazili što se dogada, vec je bilo kasno. Djecak je bio bez svijesti, nisu ga uspjeli oživjeti.

Istražna sutkinja Ljiljana Stipišic sinoc je naredila da se trampolin s toboganom napuše, jer je bio ispuhan. Vjerojatno su to napravili dok su pokušavali izvuci nesretno dijete iz fatalnog stiska.

Carobni grad lani su otvorili nogometaš Giovani Rosso i košarkaš Nikola Vujcic. Voditelj Bernard Jurišic sinoc je za Index izjavio kako se tragedija dogodila zbog nevjerojatnog spleta okolnosti i da je njihova igraonica najsigurnija u gradu. Ispalo je da ipak nije tako.


Podijeli: Facebook Twiter