Petodnevni rockabilly festival stiže u Medulin

S prijašnjih izdanja Tear it Up! Festivala (Arhiva)
S prijašnjih izdanja Tear it Up! Festivala (Arhiva)

Sedmo izdanje jedinog hrvatskog rockabilly festivala kreće od srijede i trajat će do nedjelje u Medulinu. Ovogodišnji Tear it Up! Festival održavat će se svakodnevno na tri lokacije - na terasi Europa od 12 do 18 sati, na gradskom trgu od 20 sati do ponoći te u Summer Clubu Dali gdje je svake večeri od ponoći after party. Ulaznice se mogu naći i u pretprodaji, a valja napomenuti da je ulaz na koncert u petak i subotu na gradskom trgu besplatan, dok ulaznice trebaju za programe na terasi Europa te u Summer Clubu Dali.

U srijedu i četvrtak nema koncerta na trgu, već se kreće sa zagrijavanjem uz DJ-e i koncertne nastupe raznih grupa na terasi Europa i u Summer Clubu Dali, a u petak na gradskom trgu, gdje je ulaz besplatan, od 20 sati nastupaju DJ Tip Top Charlie, zatim češki sastav Twisted Rod te nizozemski bend Miss Mary Ann &The Ragtime Wranglers.

U subotu pak na gradskom trgu od 20 sati nastupaju DJ Tip Top Charlie, te dva talijanska sastava - Miss T & The Mad Tubes i Vince And The Sun Boppers.

Sveukupno, na tri pozornice nastupit će u sklopu ovog festivala 10 bendova iz cijelog svijeta, 15 DJ-a će birati glazbu, a tu će biti i atraktivni štandovi s rockabilly odjećom i modnim dodacima, zatim buvljak, retro house showroom, tattoo workshop te uvijek atraktivna izložba posebnih oldtimer automobila.

Kao i prijašnjih godina, očekuje se dolazak brojnih posjetitelja iz cijele Europe koji vole rockabilly estetiku i glazbu koja je vrhunac svoj popularnosti imala u 50-im godinama.

Više informacija kao i detaljan program festivala može se naći na njihovoj službenoj stranici, www.tearitupfestival.com. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter