Petnaestorica u pogonu prvog dana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dva razlicita lica, jutarnje bunovno bez nekolicine kljucnih igraca iz prošle sezone, te popodnevno, umivenije s trojicom igraca koji su na korak do potpisivanja novog ugovora ponudio je prvi dan priprema Istre 1961.
Od prošlosezonskog igrackog kadra zasad se na treningu nisu pojavili tek Pauletic, Božac i Lajtman, dok bi Nikolic trebao za vikend doci u Pulu na razgovore, a jedini koji zasad napušta Verudu je po svemu sudeci Dedaj.

Tek dvanaestorica igraca krenula su u srijedu ujutro nizati krugove na stadionu na Verudi. Pod budnim okom trenera Elvisa Scorije i pomocnika Valdija Šumberca i Zorana Moravca prvoj su se prozivci pulskog nogometnog prvoligaša odazvali i potom odradili startni trening dva golmana, Lovric i Perkovic te desetorica igraca, Barišic, Švrljuga, Dedaj, Grbac, Andelkovic, Prelcec, Kepcija, Šehic, Okic i Roce.

Popodnevni trening je donio dašak olakšanja upravi, ali i svim navijacima "zeleno-žutih". Uz igrace koji su trenirali ujutro, s izuzetkom Dedaja, pojavili su se još Lisjak, Kacic i Tadic, tako da su bez treninga prvog dana, od igraca koji se nalaze u Puli, ostala samo dvojica domacih igraca, Pauletic i Božac, te Lajtman. (R. CAR)
VIŠE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter